zondag 25 december 2011

Have a Blessed Christmas

Lieve lezers,

Ik wil jullie heel gezegende kerstdagen toewensen. Dat jullie de liefde voelen die symbool staat voor deze dag.
God kwam naar de aarde in Jezus om te laten zien hoeveel Hij van ons houdt.
Wauw, is dat niet prachtig. Dit jaar lijkt de kerstpreek me meer te raken dan in voorgaande jaren. Misschien komt het omdat ik een beetje een bewogen jaar heb gehad. En momenteel ook in een periode zit waarin ik bezig ben met de toekomst, hoe het verder moet. Dat ik loop te twijfelen of ik bepaalde keuzes moet maken en wanneer.
En dan heb ik een kerkdienst beluisterd en bekenen via Hour of Power en het raakt me dan zo dat de tranen over mijn wangen lopen. Ik voel dan gewoon hoeveel God van ons, van mij, houdt. Het idee alleen al dat God zoveel van ons, van mij, houdt dat Hij naar de aarde kwam om verlossing te brengen. En dat hij zoveel van ons en van mij houd om later ook te sterven aan het kruis. Pfff.... dat gaat me echt niet in de koude kleren zitten.

Ik bid dat jullie de essentie van Kerst zullen voelen dit jaar. Dat het niet alleen een feest is van gezellig bij elkaar zijn en lekker eten. Maar dat jullie ook mogen stilstaan waarom we Kerst vieren.Dear readers,

I want to wish you a very blessed Christmas. That you feel the love that is symbolic to this day.
God came to the earth, in Jesus Christ, to show us how much He loves us.

Wow, isn't that beautiful. This year it seems that the Christmas sermon touches me more than in the past years. Maybe it’s because it was a difficult year for me. And at the moment I’m in a period of life which I’m busy with making choices for the future. I’m doubting and worrying if and when I have to make certain choices.
And then I listened and watched a sermon on Hour of Power and it touches me so, that tears ran down my face. I just feel how much God loves us, and me. The idea alone that God loves us, me, so much that He came to the earth to bring us Salvation. And that He loves us and me so much to die on the cross. Pfff… well,  that just takes the stuff out of me.


I pray that you feel the essence of Christmas this year. That it’s not just a day of coming together and have a nice meal. But that you think about what Christmas really means.
Veel liefs/ with love,

Wendy

1 opmerking:

Chantal zei

Ik hoop voor jou dat 2012 je de rust brengt die je nodig hebt. Op tijd naar bed en je zelf belonen met een kadootje als het een tijd goed gaat is een goed begin!! Succes meis, en een keertje niet gelukt, niet erg, gewoon de dag erna weer opnieuw beginnen.