woensdag 11 maart 2015

Roadtrip

Pas geleden, tijdens het opruimen van een kast,  kwam ik nog wat foto's tegen van toen mijn man en ik naar Texel waren geweest. Dat was in het aller begin toen we net verkering hadden. Mijn man verraste me toen met een dagje Texel. Ik was daar nog nooit geweest, dus dat was dubbel op genieten.
De spanning van elkaar net kennen en erg leuk vinden, en dan ook nog samen naar een plek waar ik nog nooit voet op de bodem had gezet. 

Daar wilde ik wel wat layoutjes van maken, bedacht ik me. De foto was gepakt, paar papiertjes waren ook al zorgvuldig erbij gezocht, gesneden en gedaan. Maar nu nog de zin om te scrappen. Ik ben namelijk ook nog druk bezig met andere dingen, die je kunt zien op mijn andere blog: Swenny's. Zo mag ik voor iemand een super schattig babydekentje haken en dat neemt erg veel tijd in beslag. Dus het scrappen werd even voor me uit geschoven.

Maar nu vond ik toch echt dat ik maar eens de eerste layout van het Texel-avontuur moest maken. En laat ik daar nu ook nog een how-to video van gemaakt hebben. Deze vind je onder de foto's 


En de beloofde video:Hopelijk vonden jullie het leuk om naar te kijken. Misschien volgen er wel meer scraplayouts op de film.

Deze layout doet trouwens mee met
Sketchabilities  -   sketch
Cards and scrap -  "maak een layout met textuur erop"


Lieve groet,

Wendy

3 opmerkingen:

jolande zei

Leuk!!!! thanks for playing along with sketchabilities!!

SistersArt .Creation zei

What a photo.. and great background!! thanks for playing along with us at SKetchabilities.. hugs, Merry

Aletta zei

Hallo Wendy, wat een prachtige layout.
De link staat inmiddels nu goed op het challengeblog van Cards & Scrap, dus je kan je layout linken:))

Groetjes Aletta