dinsdag 3 februari 2015

Weer eens een layout

Goh, heb ik echt al bijna een jaar geleden mijn laatste bericht geplaatst?
Ik heb niet stil gezeten, en heb ook wel de nodige dingen geplaatst op mijn andere blog Swenny's .
Maar scrappen heb ik eigenlijk al langere tijd niet meer gedaan. 

Tot ik vandaag weer eens dit blog onder de loep nam en op de site van Dutch Dares weer eens een kijkje nam. De schets gaf me veel zin om de scrap spullen weer eens tevoorschijn te halen. Dit is het resultaat daarvan:De foto's zijn van heel wat jaartjes geleden. Toen ben ik met mijn broer naar Scheveningen Haven gereden, om daar eens lekker foto's te schieten.  Niet wetend dat jaren later zou trouwen met een echte Scheveninger. En laat die toevallig dan ook een aantal straten van de haven vandaan gewoond hebben (voordat wij trouwden). 

Ik hoop dat ik nu weer wat meer aan de slag ga met mijn papiertjes. Wel zal ik weer eens wat foto's moeten laten afdrukken, want wat ik nu heb ik al oude meuk (om het zo maar te noemen). Vele foto's zijn al lang gescrapt en sommige foto's wel vaker dan 1 keer. En in een jaar tijd is een hoop veranderd en zijn er ook wel de nodige foto's gemaakt.

Nou, ik hoop tot snel! 

Groetjes,

Wendy

6 opmerkingen:

Petra zei

Wat ontzettend leuk dat de Dutch Dares schets ervoor heeft gezorgd dat je jouw scrapspullen weer tevoorschijn hebt gehaald. En volgens mij is alleen de boot een beetje roestig want het is een orachtige lo!

Cynthia van der Wilk zei

Wat een leuke layout zeg. Je moet vaker je scrapspullen onder het stof vandaan halen. Leuk dat je mee doet met de Dutch Dares.

MirjamC zei

Super leuke lo! Wat leuk dat 'wij' er voor hebben gezorgd dat je weer bent gaan scrappen! Bedankt voor t meedoen met DD!

Viv zei

Super om te horen dat je er weer zin in hebt! Bedankt voor je bijdrage aan Dutch Dares! Groetjes Vivian

Viv zei

Super om te horen dat je er weer zin in hebt! Bedankt voor je bijdrage aan Dutch Dares! Groetjes Vivian

Johanna zei

Mooie layout, de kleurtjes passen perfect bij elkaar!